Mange mennesker er nysgerrige efter, hvad et lån er. Et lån refererer til penge, som en person, virksomhed eller organisation låner til en anden person. Pengene udbetales i ét engangsbeløb, og tilbagebetalingerne forventes i fremtiden. Lån er typisk lavet til virksomheder med sikkerhedsstillelse eller væsentlig værdi, der kan sælges for at beskytte lånet, hvis tingene ikke går efter planen. Långivere, der låner lån er kendt som långivere.

Sikrede lån kan kun godkendes, hvis der stilles sikkerhed. Fast ejendom er den mest almindelige sikkerhed til rådighed for lån. Mens fast ejendom kan købes, er sikkerhedsstillelsen ikke tilstrækkelig til at sikre lånet. Både og biler er også almindelige former for sikkerhedsstillelse. Hvis køretøjet ikke er betalt for, kan långiver tage i besiddelse af både og biler. Men de er generelt billigere end fast ejendom.

Personlige lån kan også bruges til at sikre lån. Personlige lån fungerer på samme måde som personlige realkreditlån. Långiveren kan tage ejendommen eller køretøjet til retten, hvis låntageren ikke er i stand til at tilbagebetale lånet. Långivere har brug for sikkerhedsstillelse for at sikre et lån her med låntageren.

Et andet almindeligt spørgsmål er: Hvad er en betegnelse for en ballon lån? En låneperiode er en tidsramme, inden for hvilken lånet kan udbetales. De månedlige betalinger vil falde, hvis lånet sigt er længere. De fleste lån sidste 30 måneder. Nogle lån kan dog forlænges af begge parter. Disse lånevilkår kan forlænges til en evig længde.

Der er mange former for lån. Der er to typer af lån: sikret og usikker. Du kan få personlige lån, hjem lånekapital, og auto lån som sikrede lån. Usikrede lån er ikke underlagt krav om sikkerhedsstillelse. Der er nogle undtagelser fra denne regel som payday lån og kreditkort. Disse kræver normalt, at der oprettes en tillid.

Du kan se, at forstå, hvad et lån betyder, er afgørende. Det hjælper til at forstå, hvordan lån arbejde og årsagerne til, at renten varierer mellem hvert lån. Vide, hvad et lån betyder, kan hjælpe dig med at forstå de grundlæggende renter, som du vil blive opkrævet for en bestemt type lån. Du vil træffe bedre beslutninger om dine lån, hvis du er mere informeret.