Alle ønsker at være på indersiden… i hvert fald hvis du er på den udvendige leder. Jeg er gammel nok til at huske walking med mine forældre eller bedsteforældre gennem de downtown gader i Springfield, IL ved juletid, og ser i vinduerne vises alle de jule dekorationer, legetøj og elektriske tog. Jeg var på ydersiden, og jeg ønskede inde hvor de gode ting blev.
Nå, jeg ved ikke, hvis du er på ydersiden af MLM fører industrien ønsker at komme, men jeg vil tage dig med på en rundvisning – at få indersiden scoop forretningsskik kundeemner. Hvis du vidste, hvad der rent faktisk gik i nogle arenaer, du måske tror indersiden scoop ligner dette billede.
Hvordan kundeemner der genereres
For det meste, der network marketing kundeemner genereres via internettet. Mens jeg ikke har en videnskabelig undersøgelse for dette på tværs af alle selskaberne, der fører, vil jeg anslå 85-90% af alle kundeemner du finde til salg stammede på internettet.
Der er to hovedårsager til. Først, internettet er hvor de fleste mennesker gør deres forskning i dag når de søger job, måder at tjene ekstra penge, hvordan til at investere, osv. Så, hvorfor ikke gå, hvor folk er på udkig efter. For det andet, det er den mest omkostningseffektive (normalt).
Generelt er en person surfing på internettet, laver en Google søgning, og tjekker deres muligheder for måder at tjene ekstra indkomst. Eller undertiden personen selv tænker ikke om at ønske flere penge når en online annonce fanger deres opmærksomhed og de tjekke det ud. Så, de udfylder en formular og tryk Send.
Der er grundlæggende i online leadgenerering. Nogle person er derude at surfe på nettet. Der er en online annonce. Personen, der udfylder den online form og hits Send og BOOM, de er nu udsigt venter på at blive solgt.
Lyder uskyldigt nok huh? I virkeligheden, lyder det ganske rart system. Vi alle ville gerne modtage en batch af kundeemner, efter de havde været at surfe på internettet for måder at tjene penge fra hjemmet… de udfyldte en form… og nu du har deres navn, telefon og e-mail-adresse i dine hænder.
Men lad os se på hvad der sker derude nogle gange og nogle af de variabler, der kan gøre en enorm forskel i typen føre dig nu fat i din hånd.
Incentivized kundeemner
i-cen-tive (navneord) -: noget, der tilskynder eller har en tendens til at tilskynde til bestemmelse eller handling
En af de største problemer, der eksisterer blandt Internet lead generation business er de incitamenter, som “tilskynder” eller “lokker” en person til at udfylde en formular og tryk Send. Hvis du har købt fører længe nok, har så du sandsynligvis stødt på den person, der ikke vidste de ville blive kontaktet om et hjem virksomhed… i stedet skulle de få en ny Video iPod, $10.000 eller en ferie krydstogt.
Så, hvad gør du? Du gå til XYZ fører virksomhed og du køber en batch af kundeemner. Fører er $2,25 hver, så du købe 50 af dem for $112.50. Der er en chance for du kan finde en god udsigt i der, men for det meste, du nødt til “slap” udsigter.
Bly er nogensinde ren, fordi vi ved ikke, hvad andre steder udsigten er blevet til udfyldning af formularer, og checke ud andre virksomheder. Men hvis du er gonna investere i fører, det er værd et par ekstra minutter af forskning eller en e-mail eller telefonopkald til ejerne, at vide, hvad slags fører du køber. Og endnu vigtigere, for et mindre parti af kundeemner at teste markedet før du flytter videre med en virksomhed. Kundeemner er alt om resultater, så spørg og test.