Du kan downloade gratis lydbøger fra det offentlige domæne, der er tilgængelige for frivillige til at hjælpe mennesker i nød. Lydbøger kan være en stor kilde til information for dem, der ikke har tid eller tålmodighed til at læse. Disse lydbøger er perfekte til engelske majors. Disse optagelser er helt gratis!

Du kan søge online for at finde gratis lydbøger i det offentlige rum. Disse optagelser kan gives væk på snesevis af websteder. Nogle er gratis, mens andre kræver registreringsgebyrer. De fleste af dem er gratis i en periode på lydbog reolen. Når du har fundet et websted, der tilbyder offentligt tilgængelige lydbøger, kan du tilmelde dig på deres registreringsside.

Når du har tilmeldt dig, vil du modtage en liste med lydbogstitler, som du kan vælge imellem. Disse lydbøger er normalt gratis at downloade, og du kan tilføje dine egne titler eller beskrivelser. Frivillige kan lytte til lydbøgerne flere gange, afhængigt af hvor stor listen er.

Mange af disse optagelser er i “public domain” og er bedre end nogen bøger, du kan finde i et bibliotek eller boghandel. Mange kendte bøger, såsom Hunger Games, er tilgængelige i det offentlige rum. Selvom du måske ikke er enig i deres indhold, vil du stadig vide, at de blev skrevet af en person, der var kyndig. Dette skyldes, at deres udgivere brugte ordene, og de ville ikke være så kendte, hvis de ikke blev offentliggjort i det offentlige domæne.

Det offentlige domæne omfatter lydbøger, der omfatter klassisk litteratur, musik og film. Dette er gode nyheder til dem, der nyder forskellige genrer, men ikke har tid eller tålmodighed til at lytte til dem. Du kan finde lydbogsoptagelser på mange websteder og endda i din indbakke. Det bedste er, at de fleste lydbogswebsteder opkræver meget lidt for optagelse. Forestil dig at være i stand til at lytte til dine yndlingsbøger i timevis i din fritid.

Det er nemt at optage lydbøger, der er offentligt tilgængelige. Næsten alle kan gøre dette. Du kan lære det grundlæggende, selvom du er en komplet nybegynder på ingen tid. Det er nemmere at skræddersy optagelsesoplevelsen i din lydbog til dine behov. Offentligt tilgængelige lydbøger kan bruges til at læse historiske dokumenter, fiktionsbøger eller lydhistorier.