Hidtil vi har kigget på hvordan man ikke holder sig til en strategi, og ikke planer om vores handel vil uundgåeligt føre os til tabet. Jeg vil nu tale om et aspekt af planlægning nærmere – penge forvaltning.
Du er sandsynligvis tænker det er en virkelig virkelig kedeligt emne, men før du beslutter at springe denne artikel, så lad mig sige, at penge forvaltning ikke er bare omkring gør sikker på du overleve længe nok til at vende en fortjeneste, det også kan åbne op for helt nye handelsmuligheder for dig.
Fejl nummer tre – ikke forståelse Money Management
Der er to forskellige sider af dette emne, og for nogle ukendt årsag, de fleste mennesker altid kun tale om en af disse – survival- eller hvad jeg kalder klassiske penge forvaltning. Det er enormt vigtigt selv, så lad os dække der lige nu.
Ideen er enkel; for det første har vi en pulje af penge at handle med. For det andet, som vi har etableret, tab er en del af handel og så der vil være tidspunkter hvor kontanter i puljen falder i stedet for at øge. Derfor står det til grund, at hvis vi ikke formår at kontanter korrekt, det er helt muligt, at vi mister det hele og ikke længere kan handel.
Så er idéen om klassiske penge forvaltning at handle på en sådan måde, at vores tab ikke uforholdsmæssigt påvirker vores evne til handel. Et eksempel vil gøre det klarere:
Antage, at vi har en start saldo på $5000. Vi ønsker at sikre, at vi kan overleve i denne handel spillet i mindst seks måneder – længe nok til at bevise vores strategi og evne, og at vende en fortjeneste. På sin simpleste, kunne vi derfor sige, at det maksimale, vi vil tillade os at tabe hver dag er $40. Hvis vi ramt, grænse, ville vi stoppe handel for dagen. Dette vil holde os “i spil” i vores seks måneder, forudsat at det værste tænkelige scenarie for at miste hver dag.
Vi kunne udvide denne penge management strategi for at sige, at hvis vi mistede vores maksimale grænse på $40 en dag fire dage i træk, vi ikke ville handle på den femte dag i uge, og hvis vi mistede 3 uger i træk, vi ville ikke handle den sidste uge af måneden , og så videre. Hvis vi var ved at miste som dårligt som, klart ville være noget galt, enten med strategien eller vores evne til at udføre den og så disse tvungne pauser ville tilbyde en chance for at træde tilbage og analysere, hvor vi gået galt.
Antager en $40 en dag maksimale tab, står det at grunden til at vi ikke kunne angive enhver handel hvor mulighed for tab var større end $40 – at gøre det ville være at udsætte vores konto til et større tab end er tilladt. Så giver vores daglige grænse os et udgangspunkt for beregning af risiko og belønning nøgletal for faktiske handel opsætninger.
At vide på forhånd maksimalt vi kan tabe i en enkelt dag eller på nogen én handel giver os en kæmpe psykologisk fordel i vores handel, samt at holde os i spillet længe nok til, at vores strategi til at vende en fortjeneste.
Der er som nævnt en anden side af penge forvaltning – lederstilling dimensionering. Mange handlende vil handle fast position størrelser baseret på tilgængeligheden af midler. Dette er helt gyldig, men det betyder, at når man ser på instrumenter til handel, er de i sagens natur begrænset i hvad de kan handle. Dynamisk justerer størrelsen af position en erhvervsdrivende er villig til at tage i forbindelse med omkostningerne for det underliggende instrument kan åbne op for helt nye trading muligheder.
For en meget mere detaljeret expalanation henvise jeg dig til en artikel, jeg tidligere har skrevet om emnet, kan du finde det her.
Handling: For at give os den bedste chance for overlevelse på markedet, vi skal definere klare penge forvaltningsregler for vores handelspartnere, baseret på vores rådighed kapital. Dermed vil give os den ekstra fordel at aflaste det psykologiske pres involveret i at tage tab, og åbning af nye handel mulighederne, der kan tidligere have været tænkt for risikabelt.
Med vores strategi, er handel plan, og penge forvaltning taget sig af, vi klar til handel! I næste artikel vil vi kigge på en anden fejl, der alt for mange handlende gør i deres utålmodighed at tjene store overskud.